Nap-Éj-Egyenlőség

Nap-Éj-Egyenlőség

Alkímia - Energia

Univerzális Egyensúly

Mérleg

 

2017. március 21.

A Csillag - a megtalált út - a felelősségvállalás - a helyreállítás éve.

A kétezres évek elejétől érkeztek a nehézségek. Szélmalomharcot vívtunk. Nehéz párkapcsolatok, családi és anyagi problémák, erős és gyors életváltások lakóhely-munka-párkapcsolat terén, hullámhegyek és hullámvölgyek. Úgy éreztük, soha nem lesz vége…mert ahogyan felkapaszkodtunk, azonnal zuhanni kezdtünk megint.

2012-ben olyannyira vártuk a változást… lett változás, de akkor még számunkra nem érzékelhető módon. Lassú fejlődés és fénybeáramlás indult el, ami sokaknál a spirituális útra lépésben mutatkozott meg, illetve abban, hogy az állandó rezgésemelkedés miatt a testük is megváltozott, nem csak a gondolkodásuk és az érzelmi mintáink.

2015-16. Ördög és Torony. Az Ördög évében a legrejtettebb félelmeinkkel kellett szembenézni, olyan tükröket kaptunk, amelyekbe egész addigi életünkben nem mertünk belenézni. A Torony évében leomlott a felépített légvár és az illúzió tornya, a hiedelemrendszerek, majd idén januártól egy letisztultabb, szinte új valóságban a korábbi berögződéseket és sémákat kellett elengedni.

Most váltott az energia.

Kiegyenlítődési folyamat zajlik, a fény-sötétség mint egymást kiegészítő, egyensúlyfenntartó pólus végre egyvonalban van egymással, globális és egyéni szinten is. A negatív energiák visszaáramoltak a helyükre, és a pozitívakkal egyenlő arányban oda tértek vissza, ahonnan kibocsátották őket.

A felelősségvállalás időszaka kezdődött el.

Mostantól pontosan azt fogod kapni, amit adsz. Energiában, gondolatban, tettekben és érzésekben, teremtésben és szándékban. Tökéletes a mérleg egyensúlya.

Minden teremtésed azonnali energiaként a valóságodban valamilyen módon megtestesül. Nincs késleltetés. Ez azt jelenti, hogy minden általad kibocsátott energia, szó, tett, gondolat úgyszintén teremtés, mint amikor a vonzás törvényét alkalmazod a gyakorlatban. Az energia számára mindegy, hogy te tudatosan teremtesz, vagy öntudatlanul. Minden szavadnak, tettednek és gondolatodnak súlya van, mégpedig a mérleg egyik avagy másik serpenyőjében és ennek megfelelő minőséget kapsz vissza. Bármit teszel abba a serpenyőbe és bármelyik oldalra, pontosan azt fogod kapni, amit beletettél.

Ezért a felelősségvállalás éve.

Az utóbbi három hónapban egyre erőteljesebben érezhettük, hogy mindaz, amit a valóságunkban teremtünk, az azonnal megjelenik és mi vagyunk a felelősek mindazért, ami körülvesz minket, illetve a külvilág tükör.

A napéjegyenlőségtől kezdve tökéletes lesz a folyamat és a manifesztálódás. Úgy fog működni, mint az alkímia.

A pozitív és negatív gondolatok és érzések egymásba áramolva alkotják a valóságodat, és az, hogy a valóságod számodra pozitív vagy negatív, az attól függ, melyik minőség túlsúlya van jelen, mert a mérleg mindig egyensúlyban fog maradni, tehát ha több negatív gondolat és érzés van benned, mint kellene, akkor az a plusz negatív energia, amit kibocsátasz, az a te életedben fog megjelenni.

Nem máséban.

Ha a pozitív energiából van túlsúly, akkor pedig az életedben a fény  lesz jelen.

A Fény beáramlása billentette helyre a mérleg nyelvét.

Ezáltal került egyensúlyba a fény és a sötétség.

Olyan globális egyensúly állt helyre, amely évezredekkel ezelőtt lett megbontva, és a sötétség volt túlsúlyban, illetve nem áramlott vissza a kibocsátójához, legyen az egy ember, egy embercsoport, egy szervezet, vagy egy enegiaforrás, entitás, bármi.

A mérleg mostantól nem az emberiség kezében van, hanem az Univerzális energiaáramlás által természetes módon működik.

 

A felelősségvállalásodat jövőd kibontakozása követi, olyan új, tiszta minőségek felfedezése magadban, olyan erő és olyan út, amit eddig nem láttál és nem éreztél tisztán. Ha már ráléptél az önálló gondolkodás, az illúziók nélküli tiszta tudatosság útjára, akkor tudod, hogy a jövőd kulcsa voltaképpen a jelened.

 

A Csillag évében önmagadat leled meg, mert a kiegyenlítődési folyamat olyan pontos, mintha egy mérnök tervezte volna. Bármi is mindaz, ami te vagy, a valóságod tökéletesen visszaadja és éppen ezért a valóságod mostantól nem torz tükör, hanem téged mutat, amin azért fogsz változtatni, mert téged zavar, gátol, nem másokat, te pedig szabad akarsz lenni, a magad útját járni, és ha nem hinnéd el, hogy ez neked jár, a valóságod azt is vissza fogja tükrözni, hogy mégis jár. Olyan lehetőségek érkeznek majd, melyeket ha nem ragadsz meg, a tükrök egyre élesebbek lesznek, és az év végére a külső valóság és a belső önmagad tökéletesen eggyé fog válni egymással. Pontosan azt fogod kapni, amire a legtöbbet gondolsz, és amilyen érzések a legtöbbet áramolnak benned. Minden gondolatod és érzésed rád fog vetülni, más valóságában nem fogsz tudni teremteni, csak ha ő is kéri… A lehetőségek végtelenek a magad életében, azzá formálod, amivé akarod, nem korlátoz semmi, nem szab határt senki, csak ha megengeded, hogy ezt megtegye.

Döntetsz bármikor, hogyan akarsz élni, milyen jövőt szeretnél, de ne feledd, a kulcs most van a kezedben, mely a jövőd ajtaját nyitja. Most kell úgy gondolkodnod és érezned, ahogyan élni szeretnél a jövőben. Így válik eggyé a jelened önmagaddal és a jövőd pedig csak úgy lehet olyan, amilyenre vágysz, ha most megalkotod, mert a jelenedből bontakozik ki, és nem egy külső csoda folytán.

Nem lesz egy megmentő, aki az öledbe pottyantja a vágyott jót.

Neked kell tenni érte.

Nem egy külső, isteni közbeavatkozás fogja megváltoztatni a sorsodat, hanem te magad.

A csodák ugyanis soha nem kívülről érkeznek, hanem belülről.

 

Eszter

időpontfoglalás
0670 77 22 134, esztermagegyseg@gmail.com
Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás
Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk
Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások
Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő