A TE IGAZSÁGOD - MERJ KÜLÖNBÖZNI

A te igazságod mindig az lesz, ami az életedet jobbá teszi. Boldogabbá, bőségesebbé, szebbé, élhetőbbé. A te igazságod olyasmi, amelynek mentén el tudod dobni az elvárásokat, a megfelelni akarást, elvonatkoztatsz attól, mások mit gondolnak rólad, és MERSZ KÜLÖNBÖZNI. Mert ha mersz különbözni, az már Te vagy. Akkor vagy önmagad. Hiszen minden ember különbözik belül, az elméjében, a gondolataiban, a lelkében, az érzéseiben, a hozzáállásában a maga valóságához. Kivül azonban  nem mer különbözni, mert fél.
Fél a többiek véleményétől, attól, hogy megbélyegzik, mert az emberi faj egyik nagy baja az itélkezés. Itélkeznek minden és mindenki felett, csupán egy szó által, egy kép által, egy kimondott gondolat által.
Az itélkezést nem tudod kikerülni, azonban azt igen, hogy ez téged ne vigyen el abba az irányba, hogy lemondj önmagadról. Teljesen mindegy, ki mit gondol rólad. Az a fontos, te mit gondolsz magadról. Érzed-e, hogy különbözöl. Ha érzed, akkor már elindultál az úton afelé, hogy meg is mutasd. Ha meg mered mutatni, akkor kivül és belül is önmagad vagy. Ha pedig önmagad vagy, az életed is olyan lesz, amilyen te. Őszinte. Ő-szin-te.


A különbözőségnek szine van, hangja van, figyelemfelkeltő és ellenállásba ütközik azért, mert aki különbözik, az azt a tükröt tartja a többieknek, hogy struccpolitikát folytatnak. Nem merik énjüket és valós véleményüket a világ elé tárni. Azt mondják, amit mások hallani akarnak. Megalkusznak pénzért, érdekekért, hamis csillogásért, kirakatért csak azért, hogy másoknak megfeleljenek.
Ha azt hiszik, maguknak akarnak megfelelni, rosszul hiszik, nem. Ők a világ itélkezésének akarnak megfelelni.
Mások szájának. Mások gondolatainak, elvárásainak.
Belesimulva a szürke tömegbe, egész életükben szürkék maradnak.


Aki különbözik, az aranyban jár. Ragyog, sugárzik róla, hogy más. Azért más, mert vállalja azt, ami elhivta belül. Ami emberré teszi. Nem mond le önmagáról és arról sem, hogy másoknak megmutassa, hogyan legyenek önmaguk, csak azért, mert akkor elitélik és a szájukra veszik.
Aranyban járni, fényben járni, az igaz utat járni, a jelen-valóságban élni annyit tesz: FELELŐSSÉGET VÁLLALNI ÖNMAGADÉRT.
Önmagadat mindig csak akkor látod meg, ha már megérkeztél és önmagad vagy. 
elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com
sms: 0670 77 22 134
tanácsok, útmutatás, megoldások, meditációk, mag mágia a magaddal való egységért, a teremtésért, a szerelemért és a bőségért, öngyógyító, öntisztító, önfejlesztő technikák, személyiségfejlesztő tréning, tudatos én tréning, tudatos teremtés tréning, közvetítés-csatornázás, negatív energiák eltávolítása, hiedelmek-sémák felülírása, mag mágia oktatás és Tarot-jelenvalóság oktatás.