2017 TAVASZA

Kezedben a világ

2017 tavasz

Hullámzó fény - kezedben a világ.

 

A megújulás energiái vannak körülöttünk. Számtalan lehetőség adódik, csak észre kell venni és meg kell ragadnunk. Ehhez bátorság kell és figyelem. Befelé is figyelnünk kell és kifelé, a külvilágra is. A valóságra, melybe bevonzzuk azt, ami megjelenik. Mások teremtése is megnyilvánul a valóságunkban, melyekre reagálunk. Amikor a teremtésünk egyezik valaki máséval, olyankor elkezdünk valamit közösen. Legyen az közös munka, párkapcsolat, küldetés, családalapítás, ha két ember tudatos vagy öntudatlan teremtése találkozik, akkor abból valami létrejön. Jobb tudatosan teremteni, mert akkor fel vagy készülve :)

Most sokan vagyunk olyan rezgésen, melyek másokéval összeegyeztethetőek. Közös dolgok kezdődnek. Azonban azok, akik már nem ugyanabba az irányba haladnak, most látványosan válnak szét. Ezt érzitek is….

A kötődés nem mindig jó. Nem mindegy, hogy függés vagy szabadság motiválja. Néha úgy érzem, kiplakátolnám óriásplakátokon: EMBEREK! TI IRÁNYÍTJÁTOK AZ ÉLETETEKET! HA SZABADSÁGOT AKARTOK ÉREZNI, AKKOR ÉREZZETEK AZT! HA BOLDOGSÁGOT, AKKOR RAJTA, ÉREZZÉTEK! AMINT MEGVÁLTOZTATJÁTOK AZ ÉRZÉSEITEKET, MEGVÁLTOZNAK A GONDOLATAITOK IS.

Hogyan?

Kérded most tőlem.

Oké oké, persze, változtassak, gondolod, csináljam ezt, csináljam azt…

Szeretném, hát hogyne… de hogyan????

És itt jön az a bizonyos unalomig ismételgetett BELSŐ FÓKUSZ.

Ha befelé figyelsz, elkezded ÉREZNI MAGADAT.

Az érzések áramlását. elkezded meghatározni, hogy most ezt érzem, azt érzem, amazt érzem. Ha már érzed, amit érzel, és nem ezt akarod érezni, kezdj el másképp érezni. AZ ÉRZÉSEK A TE KEZEDBEN VANNAK ÉS MÉG ANNYI MINDEN, HOGY EL SE TUDOD KÉPZELNI…

 

2017 a lehetőségek éve is.

Olyan lehetőségeké, melyekre eddig vártunk, és habár voltaképpen magunkra vártunk, nem voltunk még készek rá. Spirituális, személyiségi, emberi és globális szempontból is ugrásszerű fejlődés érzekelhető.

A “támadások”, amiket éreztek, lehetnek a látványos szétválás következményei is, ahogyan azok, akik még nem érkeztek el a felelősségvállalás szintjére, teljesen ellentétes rezgésű érzéseket és gondolatokat bocsátanak ki, ami ütközik az asztrális és mentális síkon, ezért érzünk feszültséget, visszahúzó energiákat, “támadást”.

Vannak tudatos támadások is, de ezek szintén olyanoktól érkeznek, akik nem tudják vállalni a felelősséget a tetteikért, érzéseikért és gondolataikért.

2017 tavaszán a megbocsátás és szeretet energiái átfonják a mindennapokat.

Amikor valakinek megbocsátasz, olyankor magadnak is megbocsátasz.

A szeretet pedig minden felett hidat épít.

CSAK AKKOR TUDSZ SZERETET ADNI ÉS KAPNI, HA MAGADAT IS TUDOD SZERETNI.

 

Sokan érzitek magatokat bezárva, rosszul, nem úgy, ahogyan mások, boldogságot, örömet éreznek, és túlnyomórészt pozitívak a mindennapjaik. Ennek az az oka, hogy még nem tudtatok letenni egy olyan sémát, hiedelmet, amely most egyre erősebben gátol, Feszít az elvárások börtöne, akár másoktól érkezik felétek, akár ti vártok el valamit valakitől, akár magatoktól.

 

2017 tavaszán a levegő és a fény az az erő, ami segít áthidalni egy-egy nehezebb szakaszt azoknak, akik elengedő-megoldó fázisban vannak, és fenntartja az erőt azoknak, akik most törték át a falakat és elindultak előre.

Nagyon jó időszak ez arra, hogy változtassunk mindenen.

Ehhez azonban el kell dönteni, hogy mit szeretnél, mikor szeretnéd, és mit vagy hajlandó megtenni a változásért.

 

Amikor áttörök egy falat az életemben, az mindig nagy energiával járó folyamat. Amit nem tudok megoldani a fizikai síkon, azt megoldom a másik kettőn. Ez a MAG-mágia, a belőled kiinduló csodálatos teremtés a láthatatlan síkokon, asztrálisan és mentálisan, és azért MAG-mágia, mert te vagy a cél, az út és az eszköz egyben, és SOHA NEM MÁS. A MAG-mágia egyik alapvető lényege éppen ez.

Mások is teremtenek, tudatosan és nem tudatosan, jól és rosszul.

Ütközés van, ha két ember ellentétesen teremt, és ilyenkor vita, ellentétes energiák harca kezdődik, mely a szeretet mentén tud csak kiegyenlítődni.

 

AZ ÚJ ÉV VALÓJÁBAN MÉG CSAK EGY HETE KEZDŐDÖTT.

Használd az eszközöket, amik segítenek a lehetőségeket megragadni.

Mag-mág-ia.

Belső fókusz.

Érzések és gondolatok uralása.

Legyen az elméd a barátod, és ne az ellenséged, fogd munkára.

Legyenek az érzéseid hű segítőid.

 

Hullámzó fényben jársz, lágy szél túr a hajadba,

nincs már félelem benned, megedződtél,

hosszú volt az út idáig,

nem akarsz bizonyítani többé,

a magad egységében önmagad lehetsz.

 

Levetetted minden felesleges ruhád,

elengedted minden koloncodat,

kezedben a világ, akit nem kell,

már nem hallod meg többé,

a magad életében te vagy az úr.

 

Készen állsz, nem vagy gátja semminek,

sem ellensége még mindig önmagadnak,

a lelked nyíló virágként várja a fényt,

magát ölelve át, ringatva, várva a reggelt.

 

Eszter

2017. március 27.

 

időpontfoglalás

sms 0670 77 22 134,

esztermagegyseg@gmail.com

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő

foglalkozások

neked is segítek, hogy felfedezd a csodát :)

http://szerelemtars.blog.hu/

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/