2017 áprilisa - A Tiszta Lap

Itt és Most

Tiszta lappal

2017 áprilisa

 

Képzelj el egy nagy fehér papírlapot. Azt írsz rá, amit akarsz, de amit oda leírsz, az olyan lesz, mint egy szerződés; szerződés önmagaddal. Megállapodsz az idővel és a térrel és magaddal, hogy te, az idő és a tér mostantól együttműködtök. Belevonod a sorsot is és rájössz, a sorsot is te mozgatod, ahogyan az időt és a teret, a jelent és a jövőt, ahogyan a múltat is te alakítottad.

Egyszerre fogod azt érezni, hogy kiterjedsz és mégis Mag vagy. Növekvő, erősödő létezés. Mindent te irányítasz, és erre hamarosan ráébredsz, amint megérzed a saját erődet.

Tiszta lappal kezdhetsz itt és most.

Te döntöd el, vajon ráírod-e még a múltat, vagy végre elengeded és azt is, egyáltalán bármit rá szeretnél-e írni, ami a múltban történt. Kellenek-e olyan személyek, olyan helyzet az életedbe, a valóságodba, a te tiszta lapodra, akik eddig is csak azért voltak ott, mert odaírtad őket…. és amint nem írod, rájössz, ők az ILLÚZIÓ.

Mert ha ők nem írják rá magukat a te lapodra, és te az övékre, addig az NEM VALÓSÁG.

Az április ilyen lesz. Tiszta, mint a kristály, és minden felesleges lapot összegyűr és kidobat veled,  mert a fény, ami betör az ablakodon, megvilágítja, mennyire van tele a szobád lapokkal, halmozod-e őket a sötét sarkokban, és olvasgatod-e őket teljesen feleslegesen.

A megoldás nem a múltadban van.

Nem is a jövődben.

Írhatsz akármit a lapodra, ha leírod, hogy majd ha ez és ez bekövetkezik, boldog leszek, akkor SOHA NEM LESZEL BOLDOG.

Mert várod a valamit, ami azért semmi, mert ami a jövőben van, az mindaddig nem létezik, amíg a jelenedbe nem hívod. Legyen az bármi, amit kértél, amíg a jövőben létezve látod, addig a jövődben fog lebegni és nem fog belépni a valóságodba.

Ahogy várod, azzal el-várod, eltolod magadtól azt, amit vársz.

A várakozás várakozást teremt.

Minden akkor van a jelenedben, ha te is ott vagy.

Nézz körbe, kik vannak most hús-vér fizikai valóságukban a jelenedben.

OLYANOK, AKIK TÉNYLEG OTT VANNAK. Nem fordítják el a fejüket, ha szembejönnek veled az utcán, nem kerülnek, válaszolnak, ha írsz nekik, találkoznak veled, netán veled élnek.

Ki az, akit megérinteni tudsz, szólni tudsz hozzá, hallod a hangát, érzed a jelenlétét. Aki a valóságodban van, azt az öt fizikai érzékszerveddel is érzed, nem csak a hatodik-hetedik-ötszázötvenedik érzékeddel….

Hanem a fizikaival is.

Nagyon elmászott a spirituális érzékelés afelé, hogy milyen jó, hogy a képességeinket kiválóan használva voltaképpen megtanultuk használni a lelkünket, a harmadik szemünket ésatöbbit….És közben megfeledkeztünk a fizikai valóságról. Kikerültük …

Majd azt vettük észre, az életünk MÁR NEM A FIZIKAI VALÓSÁG. Teremtett álomvilág, illúzió, melyben jövőbeli várakozások keringenek.

Jó használni a  lelket, vagy inkább, érezni a lelket.

De jó használni a fizikai síkot is, jó élni, érezni, ölelkezni, sétálni, napfényben lenni, élni az anyagban.

És még ennél is jobb mindezt tudatosan tenni. HASZNÁLNI AZ ELMÉT.

Descartes mondta a racionalizmus elméletében: minden relatív, egy dologban lehetsz biztos csupán: AZ ELMÉDBEN, MERT AMIT FELFOGSZ ÉS GONDOLSZ, AZ VAGY TE MAGAD ÉS AZ VAN KÖRÜLÖTTED IS. Relatív a valóság, azt látsz és érzel benne, amit látni és érezni akarsz. Relatív mások valósága is, és relatív az egész világ.  Az elméd az, ami teljes valóságot tud érzékelni és belehelyezkedni a most-ba.

Ha a párkapcsolatodban mondjuk máshol vagy gondolatban, akkor te nem a valóságot és a mostot érzékeled, hanem a jövőt vagy a múltat.

Nagy hiba, ugyanis becsapod magadat és azt is, akivel jelen vagy a fizikaiban, az anyagban.

Aki ott van fizikailag megtestesülve, AZ A VALÓSÁG, ÉS HA TE IS OTT VAGY, AKKOR A VALÓSÁGOTOK EGY. Ha ez a valóság nektek nem felel meg, akkor nem a jövőben kell kisétálni egymás valóságából, és nem is a múlton keseregni, hanem MOST.

Ha pedig mindaz, ami és aki ott van a jelenedben, számodra fizikailag érzékelhetően, és jó vele, de te nem érzed, hogy jó lenne, hanem másfele fókuszálsz, akkor te magad tagadod meg a valós jelenlegi magadat.

TÉNYLEG ÍGY AKARSZ ÉLNI?

Kétlem.

Ha eggyé tudod olvasztani a fizikait a lelkivel és a szellemivel, akkor az persze azzal jár, hogy akiknek pedig a fizikai valóságodban nincs helyük, mert energiát visznek el, azokat ki fogod onnan tenni. Jogod van hozzá.

A valóságod meg fog változni.

Mindaddig nem is tudod eggyé olvasztani háromszintű létezésedet, míg a gondolatok az érzésekkel és a fizikai valóságodda nem egyeznek, mert amíg nem egyeznek, addig káosz van.

Mi lesz akkor, ha egyeznek?

EGYSÉG.

 

Az április olyan lesz, mint egy nagy tiszta lap, melyet te fogsz bevinni a valóságodba, és rajtad áll, hogy a valóságod egy telizsúfolt, poros, nyomasztó szoba, vagy egy hatalmas, világos, szellős tér, melyben elfér végre mindaz, ami kitöltheti a valóságodat.

KÍVÜL ÉS BELÜL.

FENT ÉS LENT.

 

ITT ÉS MOST.

 

Eszter

2017. április 03.

 

időpontfoglalás

sms 0670 77 22 134,

esztermagegyseg@gmail.com

ÍRJUK MEG EGYÜTT A LAPODAT

 

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

 

http://szerelemtars.blog.hu/

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/